Infomail utskickat

Igår skickades det ut ett infomail till alla medlemmar som har en mailadress registrerad i SBK’s medlemsregister. Detta verkar inte ha kommit fram till alla, SBK kommer att kontaktas på måndag för att försöka reda ut varför.
Här kommer mailet att läsa för er som inte har fått det!

————-

Hej alla medlemmar,

Här kommer lite information om vad som pågår inom rasklubben för Belgiska Vallhundar just nu.

Årsmötet har varit, och vi som blev invalda i detta års styrelse har kommit igång så smått med vårt uppdrag. Vi har också påbörjat arbetet med att fylla de olika arbetskommittéerna och arbetsgrupperna med personer som vill arbeta med att utveckla vår rasförening och våra Belgare.

1:a maj är det manusstopp för vår medlemstidning Belgaren, vill du ha med något i tidningen så kontakta redaktören i god tid innan manusstoppet.

5:e till 7:e maj kommer vi i styrelsen ha ett styrelsemöte där vi träffas fysiskt.

13:e maj anordnar AfBV i samarbete med Sundsvalls BHK ett MH för våra Belgare, du som bor i närheten och som inte ännu gjort MH med din hund, passa på och gör det detta datum! OBS! Sista anmälningsdatum är 22 april, och anmälan görs som vanligt via SBKTävling (www.sbktavling.se).

20:e – 21:e maj anordnar AfBV i samarbete med Linköpings BK Svenskt BelgarMästerskap i Spår och Sök, du som har en hund som tävlar elitklass i någon av dessa grenar, åk till Linköping och prova din chans att bli rasmästare 2017! Sista anmälningsdag är 28 april. Om du vanligtvis tävlar för en annan klubb än AfBV, glöm inte att du måste ändra i SKBTävling att du för denna tävling tävlar för AfBV, detta för att få förtur. Ändringen görs efter att du har anmält genom att redigera informationen på just denna tävling.

27:e maj anordnar AfBV i samarbete med Enköpings BK Svenskt BelgarMästerskap i Mondioring (MR, MRL och MRLH, samtliga klasser), sista anmälningsdag är 5:e maj. Glöm inte att ändra i SKBTävling att du för denna tävling tävlar för AfBV.

5:e augusti går vår årliga stora Belgar-utställning (SBU) av stapeln, två spännande domare är inbjudna! Planera in datumet, och glöm inte att anmäla!

I oktober kommer AfBV tillsammans med Sundvalls BHK anordna Svenskt BelgarMästerskap i IPO, mer information om det kommer senare.

Vi planerar också ytterligare minst ett MH i AfBV’s regi, plats och datum för detta är inte ännu bestämt. Är du aktiv på en klubb som anordnar MH och tror att just din klubb skulle vara intresserad av att anordna ett MH för rasklubbens räkning? Tveka inte, utan kontakta styrelsen.

Är du aktiv i någon lokalklubb som i år vill anordna SBM (Svenskt BelgarMästerskap) i Agility, Lydnad eller Rallylydnad? Kontakta styrelsen, så skickar vi dig vidare till korrekt person att prata med. Vi söker också klubbar som vill anordna SBM nästa år! Tänk på att de flesta klubbar beslutar om sitt tävlingsprogram redan i slutet av maj, så kontakt med er lokalklubbs tävlingssektor måste ske i god tid.

Vi i styrelsen håller också på med att ta fram en Hälsoenkät för att få reda på mer om hälsoläget för våra Belgare, planen är att undersökningen ska genomföras innan sommaren. Vi hoppas att så många som möjligt kommer att svara på denna.
Vi håller också på att undersöka möjligheten att på något sätt återuppliva BelgarWeb, då det har framkommit önskemål om detta.

Ha en riktigt trevlig vår!
Styrelsen
Hemsida: www.afbv.se
Mailkontakt: sekr@afbv.se