Omplacering

Posted on by
Om du av olika anledningar inte kan behålla din hund och måste omplacera den så kan du söka efter nytt hem till hunden på den här sidan. Även du som letar efter en vuxen hund kan annonsera här.

Lämna dina uppgifter i formuläret som du hittar här

Inlämnade uppgifter hateras manuellt, så det kan ta några dagar innan din annons dyker upp på hemsidan.

Regler

  • Det är gratis
  • Det gäller endast svenskägda hundar som är över 6 månader
  • Annonser ligger ute i 6 mån. och annonsören ska anmäla till webbmaster så snart annonsen inte är aktuell längre.
  • Vid omplacering ska hundens variant, namn och reg.nr anges
  • Vid omplacering ska uppfödaren/hundägaren använda SKK:s köpeavtal vid överlåtelsen. (finns att rekvirera från SKK)

Hundar söker hem

Om du av olika anledningar inte kan behålla din hund och måste omplacera den så kan du lägga ut dina uppgifter här på sidan.
(G) = Groenendael (L) = Laekenois (M) = Malinois (T) = Tervueren
Tervueren
20171211
Tervueren hane
Kiosan’s Titan, ”Zorro”
född 21/2 2013
SE18084/2013
e: Xantus Zealous Z Kovarny
u: Grimmendans Esmée
0706-622153
annika.leindal@seb.se
Beskrivning: Vi söker nytt hem för Zorro p g a ändrade familjeförhållanden. Du behöver ha god erfarenhet av rasen och vara beredda att tålmodigt jobba vidare med Zorro’s utveckling.

Personer söker hund

Ett alternativ till valp kan vara en omplaceringshund. En unghund/vuxen hund som av olika anledningar inte kan stanna hos ”sin familj” ( t.ex. allergi, ändrade familjeförhållanden, flytt etc.)
Groenendael
Tervueren
Tik
20171211
Hej !
Haft hund sen jag var 11 år men efter att sista storpudeln hastigt gick bort och mina barn flyttat ut så valde jag avvakta några år med hund. Eftersom jag bor på gård , är hemma mkt , ute o går mkt så söker jag dock en vän igen i form av en hund på gården . Det ger både sällskap och trygghet.
Katter och hästar finns på gården . Hoppas på tur ..
Mvh
Anette Holm
Anette___holm@hotmail.com
0703-522008
Veberöd
Malinois
Tervueren
Hane / Tik
20180108
Hej! Sebastian heter jag, söker efter en till träningskamrat för att vid senare tillfälle ut på banan. Har just nu en malinois pojke på 5 år. Bor på gård med massa djur, tränar aktivt med hund, är det något ni undrar eller har en hund som ni inte kan hålla kvar av olika anledningar så ta gärna kontakt med mig. Mvh
Sebastian
Sebastian.berglund93@hotmail.com
0737-668047
Falkenberg
Tervueren
Hane
20180107
Hej, vi är familjen som förlurade en Berner sennen 8år som fick cancer . Vi kan erbjuda ett bra hem en omplaceringshund som söker nytt hem . Vi bor i stort hus med avstyckad stor tomt. Jag har konsultföretag och jobbar hemma under dagarna. Vi passar vår dotters liten hund på vardagarna också.V. ring om ni har flera frågor. Vi har haft hundar under minst 20år , har även gått och utbildad våra hundar på olika kurser och är aktiva med långa promenader i skogen och olika aktiviteter.
Med vänliga hälsningar
Nenna och Tommy Olsson
Nenna.olsson@gmail.com
0723-226302
Löddeköpinge
Groenendael
Tervueren
Tik
20171211
Hej, jag letar efter en äldre tik för långa promenader och sällskap, jag tror hon har en ålder på cirka 6-9 år. Jag kan även tänka mig delad vårdnad eller hundvakt i ett år eller fler vid utlandsboende. Jag har barn, katt och arbetar, men även hundvana, tålamod och kärlek. Barnen och katten är mycket hundvana. Jag bor i Vårby, södra sidan om stockholm, nära till skog och det finns oändligt med bra promenadvägar.
Hör gärna av er om ni vill veta mer.
Med vänliga hälsningar
Maria
buren.maria@gmail.com
070-4231077
Vårby
Malinois
Tervueren
Tik / Hane
20171120
Söker en hund till ambitiöst tävlande i främst bruksgrenarna. Letar efter en skottfast omplacering med mkt kapacitet, helt grön absolut inget problem. Hane eller tik spelar ingen roll men andra hundar finns i hemmet. Inriktad på malle eller terv efter mallelinjer men kan tänka mig de andra varianterna om rätt hund dyker upp.
Evelina Ivarsson
evelina.ivarsson95@hotmail.com
Oskarshamn